Lisa Johanna

Ventimiglia, Italien

Publicerad 2014-07-30 09:11:19 i Random posts, Travelling in Europe,

När vi skulle åka till Italien hade vi lite problem med bokning av tågplatser. Vi hade tänkt åka till en kuststad som heter Rapallo, men alla tåg dit var fullbokade så vi var tvungna att ändra våra planer. Vi bestämde oss för att kompromissa och helt enkelt fråga om biljetter till vilken stad som helst som ligger vid medelhavet. En lycklig slump eller ödet, kalla det vad du vill, men vi fick hur som helst biljetter till Ventimiglia i Italien, och det visade sig vara en helt fantastisk stad. Jag är så otroligt tacksam för att vi fick möjlighet att åka dit. Kändes verkligen meant to be.
Hotellet vi bodde på: Hotel Calypso! Jag har bara bra saker att säga om det hotellet. Särskilt frukosten :) Sigrid och jag insåg att vi verkligen hade semester på riktigt, eftersom den enda tid vi behövde passa under våra dagar i Ventimiglia var hotellfrukosten mellan sju och tio.
Kan vi prata om den italienska glassen eller? Sååå otroligt god!
Bästa körsbärsglassen någonsin!
När vi promenerade längst den här stranden hittade vi en öppning i väggen. Det var beckmörkt där inne och det kändes lite som en grotta eller en tunnel, men vi gick in ändå eftersom vi blev så nyfikna.
Den mörka tunneln ledde till en trappuppgång, som i sin tur ledde upp i dagsljuset till en promenadväg som ledde vidare upp på berget. Så himla coolt och kreativt att ha en sån trappuppgång där, längst bort på en för övriga turister okänd strand, där man minst förväntar sig att hitta något sådant.
Vi gick tillbaka samma väg vi kom, och så här såg den mörka tunneln ut inifrån.

Om

Min profilbild

Welcome to my amateur blog with pictures, updates on what I have been doing lately, and spotify links to songs I think you should go listen to. I run this blog mainly to keep my friends and family in different parts of the world updated on my life. Feel free to leave a comment if you want to, and go back in the archive if you feel like being stalk-ish. I sure would. Lots of love! //Lisa

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela