Lisa Johanna

I must have left a thousand times

Publicerad 2015-02-11 13:39:00 i Random posts, Scandinavia,

Hej där! Eftersom bloggen har varit övergiven väldigt länge nu och det har hunnit bli både höst och vinter sedan senast jag skrev ett inlägg tänkte jag idag lägga upp lite bilder från det senaste halvåret.
Just nu är det februari och den bästa sortens vinter ute, och jag spenderar större delen av min fritid med att plugga och göra upp planer för tiden efter studenten.
I januari åkte jag och Sigrid på RÅM i Jönköping, och det var riktigt mysiga dagar. Sigrid, jag, och några andra var caféansvariga, och det var en riktig utmaning eftersom vi inte hade tillgång till ugn och allt skulle vara veganskt. Så vi fick tänka lite kreativt och att döma av all positiv feedback vi fick så lyckades vi ändå rätt så bra!
Innan Jönköping var det jul och nyår. Julen var supermysig med hela familjen samlad, och nyår var precis lika bra. Jag och några kompisar lånade min systers lägenhet och lagade mat tillsammans, gjorde chokladfondue, spelade spel och pratade hela kvällen. Det är precis så jag vill att nyår ska vara. En lugn kväll då man sitter tillsammans och pratar om de bästa minnena från det gångna året och om förhoppningar inför året som kommer. Glittriga klänningar och fester i all ära, men jag föredrar att bara vara tillsammans och ta tid att stanna upp, reflektera över vart man är och vart man vill befinna sig om ett år.
På höstlovet åkte jag upp till Stockholm i några dagar. Träffade Josefin, och vi strosade runt i gamla stan, tittade i affärer och gick till Starbucks för Pumpkin Spice Latte. Starbucks är vår London-tradition. Åh, vad jag saknar att sitta på uteserveringen på vår favoritstarbucks precis nedanför Tower Bridge.
Jag åkte även till Uppsala över dagen för att hälsa på min storebror Elias som pluggar där nu. Fick även träffa hans flickvän för första gången, och det var roligt!
Hösten bestod annars av många långpromenader i skogen.
Och många sidor med dagboksanteckningar.
Hösten bestod också av filmkvällar, bio och cafébesök. Bilden är från när Johanna var här och vi fikade hemma hos Linnéa.
Linnéa gjorde en kladdig och underbar kaka med marshmallows.
Det hände massa annat under höstterminen också. Bland annat informerade jag på Karlstads gymnasiemässa, uppträdde på Ungdomens Hus, blev en av vinnarna i skolans skrivartävling och fick gå upp på scen i aulan inför säkert 500 personer och ta emot pris från rektorn, började läsa retorik vilket är svårt men riktigt kul, och fick A i filosofi och B i humanistisk och samhällsvetenskaplig specialisering, som är de enda kurserna som avslutades på höstterminen. Känns stabilt. Livet känns riktigt bra just nu. Jag är pepp för vårterminen (särskilt vår studieresa till Belgien i maj) och har massa idéer och planer för vad jag ska göra efter gymnasiet. Jag ser fram emot att lämna Värmland i höst och flytta någon annanstans. Många trivs här, och det är ju kul för dem, men jag vet att min framtid inte finns här. Jag har sagt att jag kommer sticka ända sedan jag gick på lågstadiet, och snart är det dags.

Om

Min profilbild

Welcome to my amateur blog with pictures, updates on what I have been doing lately, and spotify links to songs I think you should go listen to. I run this blog mainly to keep my friends and family in different parts of the world updated on my life. Feel free to leave a comment if you want to, and go back in the archive if you feel like being stalk-ish. I sure would. Lots of love! //Lisa

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela