Lisa Johanna

Måla

Publicerad 2014-06-24 20:32:00 i Random posts,

Medan mina vänner är på Bråvalla får jag roa mig själv. Idag fick jag lust att måla, och eftersom jag inte äger något staffli bestämde jag mig för att sitta på gräsmattan istället.
Lite blått, lite vitt, lite mer blått, lite mer vitt...
Mormor insisterade på att hela jag skulle vara med på bild.
Färdigt! Tavlan har nu fått sin plats på väggen i mitt rum. "Our faith like oxygen" är en bit av texten till en av mina gamla favoritlåtar: - Marching band med Joe Brooks. Jag tycker att texten till den låten är väldigt fin, så därför passar den bra på en tavla. Jag målade texten på fri hand med motivering att det inte spelar någon roll om det ser lite slarvigt ut, eftersom det är meningen att det ska se ut som min vanliga skrivstil, och den är lite slarvig.

Om

Min profilbild

Welcome to my amateur blog with pictures, updates on what I have been doing lately, and spotify links to songs I think you should go listen to. I run this blog mainly to keep my friends and family in different parts of the world updated on my life. Feel free to leave a comment if you want to, and go back in the archive if you feel like being stalk-ish. I sure would. Lots of love! //Lisa

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela